Cadeautips

Kinder (voor)leesboekje ´Vis is Feest´

'Vis is Feest’ is een (voor)leesboekje, uitgebracht door Visgilde, voor kinderen vanaf 4 jaar. Het boekje telt 32 pagina’s binnenwerk en heeft een harde kaft. Maar Jonas houdt niet van vis. Dat is lastig, want iedereen op het eiland Krommeningen, waar Jonas woont, is juist dol op vis. Op een dag stuurt zijn moeder hem naar een viswinkel om een portie kibbeling te halen. In de viswinkel ontmoet Jonas Kapitein pelikaan. Die wil Jonas wel helpen. Wat er dan allemaal gebeurt, lees je in dit boek.


Cadeaubonnen

Bij elke Visgilde winkel in Nederland kunt u cadeaubonnen kopen en verzilveren.
Dit ter waarde van € 5,- € 7,50 € 10,- € 15,-. De Visgilde cadeaubon is een leuke en verrassende geste voor de visliefhebber!

      


Vis & Vis kookboek

Wat maakt vis nu eigenlijk gezond? Kan ik in de toekomst nog wel vis eten? Is kweekvis wel verantwoord? ‘Over VIS&VIS' geeft antwoord op deze vragen.

Over VIS & VIS is een boek met actuele achtergrondinformatie over vis, de vele vissoorten, vangst en kweek. Daarnaast is er aandacht voor de toekomst van de visserij, het duurzaamheidaspect en de goede invloed van vis op de gezondheid.

Voor wie in de keuken aan de slag wil, levert dit boek met 70 recepten een schat aan informatie over kopen, bewaren en bereiden van vis. Allemaal recepten met een snelle bereiding en een verrassend resultaat. Dat alles maakt ‘Over VIS&VIS' en uniek boek waarin lezen en genieten samengaan.

Slideshow overlay afbeelding Want vis is feest