Over de Visgilde formule

Vereniging van Visspeciaalzaken 'Visgilde'

De Vereniging van Visspeciaalzaken 'Visgilde' is opgericht met het idee dat we samen sterker staan dan alleen. Als enige formule in de visbranche, heeft Visgilde zijn kracht ruimschoots bewezen. Geinteresseerd in een lidmaatschap? Word dan lid van de vereniging!

Onze leden

Onze leden opereren als zelfstandig ondernemer binnen een ijzersterke formule. Zelfstandig: dat wil zeggen dat er volop vrijheid is om uw eigen invulling te geven aan uw bedrijf. Door de brede ondersteuning vanuit en samenwerking met de Vereniging van Visspeciaalzaken 'Visgilde' (kortweg Visgilde) kunt u zich volledig richten op uw vak.

Kwaliteitsmerk

Altijd zorgen voor de hoogste kwaliteit. Daar staat Visgilde om bekend bij de klant. Alle Visgilde leden worden daarom ieder jaar minimaal één keer onaangekondigd gekeurd. Dan vindt er een bedrijfskeuring plaats, waarbij gelet wordt op huisstijl, reclame, medewerkers, assortiment, vaktechniek, presentatie en inrichting van winkel, werkplaats en opslagruimten. Naast dit onaangekondigde bezoek, bezoekt de vaktechnisch medewerker en de medewerker markting communicatie ieder jaar minimaal één keer uw winkel.

En om te zorgen dat ieder lid op niveau blijft, organiseren we meerdere malen per jaar workshops en bijeenkomsten. Samen weten we meer dan alleen, zo leren we van elkaar over presentatietechnieken, personeelsbeleid, bereiding en nog veel meer. Leren van elkaar en door elkaar, maar ook van ons uitgebreiden netwerk aan partners en supporters.

Inkoopvrijheid

Het onafhankelijke karakter van Visgilde wordt onderstreept doordat Visgilde niet werkt met vastgestelde leveranciers. U bent dus geheel vrij in waar u uw producten afneemt. Wel bestaan er collectieve afspraken met een aantal voorkeursleveranciers, die voor Visgilde leden een stap verder gaan. Hoewel ook hier geen afnameverplichtingen bestaan, bent u door het betrekken van goederen via deze kanalen verzekerd van een uitstekende productkwaliteit en van concurrerende handelsvoorwaarden.

Communicatie

Uitgebreide ondersteuning op het gebied van promotie, is een vast onderdeel van onze vereniging. Landelijk ingezette marketingacties, communicatiemiddelen voor in uw winkel en specifieke productontwikkeling behoren daaronder. Ook gezamenlijke acties, met andere Visgilde leden, of lokale acties voor u als individueel lid, behoren tot de mogelijkheden.

Slideshow overlay afbeelding Want vis is feest